Weg van het gekwetter van de zintuigen
Van de rusteloze dwalingen van de geest
Is er een kalm water van stilte.
De plaats waar je harmonie vindt
Om nooit meer uiteen te vallen “.
Katha Upanishad (5e Eeuw v. Chr.) 

Leuk dat je interesse hebt in yoga, mindfulness of een massage en fijn dat je deze site bezoekt!
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de yogalessen of iets anders uit het aanbod van Irmare.

Heb je geen ervaring met yoga? Geen probleem. Je kunt gebruik maken van het aanbod
om gratis een individuele sessie te volgen, waarbij je uitleg krijgt over yoga, de technieken, de achtergrond en natuurlijk is dit hèt moment om vragen te stellen.
Tijdens de sessie krijg je advies over de vorm die het beste bij jou past.

Het grote voordeel van Irmare is het aanbod van verschillende vormen van (hatha) yoga. Daardoor kan iedereen, of je nu jong bent of wat ouder, meedoen met de lessen. Je kunt deelnemen aan verschillende groepslessen. De yogalessen worden gegeven in groepjes van maximaal 10 personen, waardoor er voldoende tijd en aandacht is voor de individuele beoefening van elke deelnemer.

De yoga wordt gegeven op een centrale plek (Schildwolde) in de vierhoek Appingedam, Winschoten, Veendam en Hoogezand. Vanuit die plaatsen zijn de yogalessen makkelijk met de auto te bereiken in 15 minuten rijden. Er zijn voldoende parkeerplekken.

Ondertussen is Irmare dè plek in de regio, waar vele mensen hun yoga-draai gevonden hebben en blijven vinden (kijk vooral in het menu eens bij de ervaringen & reacties van de deelnemers).

Ik, Irma, heb ondertussen al weer ruim 10 jaar ervaring in het met veel plezier lesgeven en het intensief begeleiden van mensen en ik ben er trots op dat de yoga in het hoge Noorden een mooi en volwaardig plekje heeft. Nuchter, met beide benen stevig op de grond en in het leven, met veel enthousiasme en een gezonde dosis humor.
In de afgelopen jaren zijn er verschillende “studenten” geweest die zich hebben laten inspireren door de lessen die bij Irmare worden gegeven. Zij zijn zich verder gaan ontwikkelen en uiteindelijk voor zichzelf begonnen met lesgeven ergens in de provincie Groningen.

Bij Irmare worden binnen de hatha yoga verschillende vormen van yoga gegeven, zoals

 POWER / PRANA VINYASA YOGA® |
ONTSPANNINGS YOGA met tevens YIN YOGA | 

Maar er is meer. Je kunt ook kiezen uit verschillende individuele trajecten:
MINDFULNESS | YOGATHERAPIE | BURN-OUTBEGELEIDING & STRESSHANTERING et cetera. Kijk voor het complete aanbod onder het menu-item & meer ….

Op zoek naar een complete diepe, stevige en heerlijke ontspannende massage? Maak vooral een afspraak met Irma voor een AYURVEDISCHE YOGA MASSAGE.

Iedereen is van harte welkom om te beginnen met yoga, de yoga weer op te pakken, een cursus mindfulness te volgen, een heerlijke massage te ondergaan of om zich verder te verdiepen!

Graag tot ziens bij Irmare!

Vriendelijke Groet,
Foto na schieten

Irma Boer